2103101 Process Manager/Verksamhetsutvecklare (4385)

2103101 Process Manager/Verksamhetsutvecklare (4385)

”Process Manager/Verksamhetsutvecklare sökes för att driva och implementera Tele2s vårt framtida arbetssätt inom IT med fokus på effektivitet och automatisering”
 

Roll: Business Development Specialist

Nivå: Expert

Startdatum: 2021-04-05

Slutdatum: 2021-11-30

Sista svarsdatum: 2021-03-17

Ort: Stockholm Kista

Omfattning: 100%

&nbsp

Uppdragsbeskrivning

IT har startat en transformation och vi söker nu efter rätt person som kan bidra i nästa steg på denna resa! I din roll som Process Manager/Verksamhetsutvecklare är ditt uppdrag att driva och implementera vårt framtida arbetssätt inom IT med fokus på effektivitet och automatisering.

 

Detta inkluderar:
  • Arbeta med processer, kulturer och verktyg med fokus på våra incident-, problem- och förändringsprocesser.
  • Analysera data och implementera process och initativ för att nå ständiga förbättringar inom IT
  • Stöd för att utbilda och utveckla team på ett coachande sätt
  • Skapa och presentera rapporter för beslutsfattande till ledning och team

 

Är det här något för dig? Vi letar efter en person som naturligt tar ansvar och driver förbättringar. Du ser mönster i komplexa arbetsflöden och kan identifiera förbättringar genom standardiseringar och automation för att skapa en högre värdeskapande. Att ta ägandeskap och få saker gjorda är naturligt för dig. Att vara inspirerade och stödjande i teamen kring vårt övergripande arbetssätt är en del av ditt dagliga jobb. Du tänker utanför boxen, utmanar föråldrade tankesätt och är van att jobba med storytelling och paketera av lösningar för att kunna skapa värde till våra utvecklingsteam, kunder och ledning. Att göra vardagen enklare och roligare är ett centralt mål. Du kommer att samarbeta med många olika roller, t.ex. utvecklare, chefer och agila experter för att ständigt förbättra vårt sätt att arbeta ur ett processperspektiv. Vi vill att du ska ha erfarenhet av transformationsarbete och kunskap om IT och/eller Telecom. Vi tror att du sannolikt har arbetat som management konsult i några år. Vidare vill vi att du har erfarenheter av Operational Excellence, Lean, Six Sigma och/eller processledning samt minst 3 års akademiska studier inom relaterade områden

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Sök Uppdraget: 2103101 Process Manager/Verksamhetsutvecklare (4385)

Kronor/timme